Event Etkinlik Takvimi
Survey Anket

Uluslararası fuar programımız için tercihiniz ?

Sonuçlar
Haberler
SATSO-SASİAD BULUŞMASI ''TEK SES OLMALIYIZ.!

SATSO Yönetimi SASİAD'ı ziyaret etti. SATSO Başkanı Akgün Altuğ ve Yönetimi SASİAD Başkanı Ümit Karayaka ve Yönetimini ziyaret etti.

26.03.2021
KARAYAKA "SAKARYA EKONOMİK DARBOĞAZDA''

Sakarya Sanayicileri ve İşadamları Derneği (SASİAD) Başkanı Ümit Karayaka, “Pandemi öncesi hızlı bir gelişme trendi yakalayan Sakarya, bugünkü bütün enerjisini ayakta kalmak için harcıyor. Sakarya ekonomik anlamda dar boğazda” dedi.

26.03.2021
PANDEMİYLE HEP BİRLİKTE MÜCADELE EDELİM.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın ev sahipliğinde düzenlenen “Pandemi İle Hep Birlikte Mücadele Edelim" temalı basın toplantısına SASiAD Yönetim Kurulu Başkanımız Sn Ümit Karayaka katılım sağladı.

25.02.2021
İş İnsanları SASİAD'ta buluştu.

SASİAD Başkanı Ümit Karayaka ‘’Birlikte Güçlüyüz..’’ SASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Karayaka, iş insanları ve SATSO Ticareti Araştırma ve Geliştirme Komisyonu üyelerini konuk etti. Sakarya Sanayicileri ve İşadamları Derneği (SASİAD) Başkanı Ümit Karayaka, Sakarya’nın önde gelen İşadamları, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Ticareti Araştırma ve Geliştirme Komisyonu üyeleri ile bir araya geldi.Ziyarette, pandeminin iş dünyası üzerindeki olumsuz etkileri, şehir gündemi ve ticari hayatın geliştirilmesine yönelik değerlendirmelerde bulunuldu.

01.02.2021
SASİAD’tan basın ziyaretleri..

SASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Karayaka ve yönetimi, T54 Genel Yayın Müdürü Sezai Matur, Haberlisin.com Genel yayın müdürü Güven Hasbaş ve LC Haber Ajansı sahibi Levent Candan’ı yeni yerinde ziyaret etti. SAKARYA Sanayicileri ve İşadamaları Derneği (SASİAD) yönetiminin basın ziyaretlerinde şehrin ve ülkenin gündemi hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

25.11.2020
SASİAD üyelerinin yanında..

Sakarya Sanayicileri ve İşadamları Derneği (SASİAD) Başkanı Ümit Karayaka ve yönetimi, üye iş yerlerinde ziyaret ederek, pandemi süreci ile ilgili fikir alışverişinde bulundu.

25.11.2020