Event Etkinlik Takvimi
Survey Anket

Uluslararası fuar programımız için tercihiniz ?

Sonuçlar
SASİAD’tan basın ziyaretleri..

SASİAD’tan basın ziyaretleri..

SASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Karayaka ve yönetimi, T54 Genel Yayın Müdürü Sezai Matur, Haberlisin.com Genel yayın müdürü Güven Hasbaş ve LC Haber Ajansı sahibi Levent Candan’ı yeni yerinde ziyaret etti.

 

SAKARYA Sanayicileri ve İşadamaları Derneği (SASİAD) yönetiminin basın ziyaretlerinde şehrin ve ülkenin gündemi hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

 

AYAKTA KALMA ÇABASI

SASİAD Başkanı Ümit Karayaka ziyaretlerde; korona salgının iş dünyasını olumsuz etkilediğini belirterek “Tüm dünyayı etkisi altına alan korona hepimizi etkiledi. Buna rağmen iş dünyası üretimi durdurmadan ayakta kalmanın çabasını gösteriyor” dedi.

 

DAYANIŞMA ARTMALI

Sakarya'da salgınla ilgili tedbirlerin üst seviyede alınarak üretime devam edildiğine dikkat çeken Karayaka” Bu sıkıntılı günlerin kısa sürede geçmesi en büyük dileğimiz. Korona sonrası çok daha güçlü bir ekonomi icinde güçlü bir şekilde yer alabilmek için üyelerimiz arasında dayanışmayı arttırmaya çabalıyoruz. Şeklinde konuştu.

HEDEF KATKI SAĞLAYAN BİR DERNEK OLMAK

SASİAD’ın çalışma faaliyetleri hakkında  bilgi veren Başkan Karayaka, “1991 yılında kurulan enerjisi yüksek, kökleri sağlam olan SASİAD’ın yeni dönemde aramıza katılacak iş adamlarımızla daha da güçlenerek, şehrimize ve üyelerimize katkı sağlayan bir dernek olmak hedefindeyiz” açıklamasında bulundu.

 

SASİAD’ın basın ziyaretlerine, Başkan Ümit Karayaka, Başkan Yardımcısı Ali Tamer Birlik, Yönetim Kurulu üyesi Ceyhun Eser ve Genel Sekreter Ferhat Ateş katıldı.