Event Etkinlik Takvimi
Survey Anket

Uluslararası fuar programımız için tercihiniz ?

Sonuçlar
Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, SASİAD'a projelerini anlattı.

Başkan Işıksu, SASİAD’a projelerini anlattı.

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Sakarya Sanayicileri ve İş Adamları Derneği’nin (SASİAD) konuğu oldu. Toplantıda konuşan Işıksu, “Adapazarı’mız için her zaman en iyisini düşündüğümüzden kimsenin şüphesi olmasın. Hemşehrilerimizle muhabbet içerisinde, Sivil Toplum Kuruluşları başta olmak üzere her dinamikle uyum içerisinde çalışmaya devam ediyoruz.” dedi.

Projelerini Anlattı
Başkan Işıksu’nun, Sakarya Sanayicileri ve İş Adamları Derneği ziyaretinde, SASİAD geçmiş dönem başkanı Ahmet Öztürk Hacıeyüpoğlu, Başkan Yardımcısı Ali Tamer Birlik, Yönetim Kurulu Üyeleri, Zafer Şükür, Erdal Zafer Başer, Ceyhun Eser ve Genel Sekreter Ferhat Ateş’in hazır bulunduğu toplantıda, bugüne kadar gerçekleştirilen ve yakın zamanda hayata geçilecek projelerini SASİAD üyeleriyle paylaştı.

Adapazarı’mızın Her Noktasındayız
Her alanda sıkı bir çalışma programı takip ettiklerini vurgulayan Işıksu, “Çok güzel ve başarılı bir ekibe sahibiz. Başkan yardımcılarımız, müdürlerimiz ve tüm çalışma arkadaşlarımızla planlı ve özverili bir şekilde Adapazarı’mız için mücadelemizi sürdürüyoruz. Sadece bu yıl içerisinde 14 kadar projemizin açılışını gerçekleştireceğiz inşaallah. Bu toplantılarımızda da yaptığımız çalışmaları, gerçekleştireceğimiz projeleri şehrimizin değerli kuruluşlarıyla paylaşıyor, Adapazarı’mızı istişareyle ve hep birlikte yönetiyoruz. SASİAD Başkanımıza ve değerli yönetimine nezaketleri ve güzel düşünceleri için çok teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

SASİAD’dan Işıksu’ya Teşekkür
Sakarya Sanayicileri ve İş Adamları Derneği Başkanı Ümit Karayaka katılımları için Başkan Işıksu’ya teşekkür ederek, “Başkanımızın heyecanı ve gayretleri bizleri çok mutlu etti. Bizler sanayici ve iş adamları olarak Adapazarı’nın her zaman daha iyisini hak ettiğine inanıyoruz. Sayın başkanımızın da bu yönde gerçekleştirdiği projeleri takdirle karşılıyoruz. Bizlere vakit ayırıp çalışmalarını paylaştıkları için kendilerine ve ekibine teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.